40 yıllık birikim "genç" bir ajans yarattı!

8 yılda sektörümüzün lideri olabilmeyi sahip olduğumuz 40 yıllık bilgi birikimine borçluyuz. Ürününüzü Türkiye'de hangi sokakta hangi markette hangi kitlenize/müşterinize anlatmak ve satışa çevirerek bağlılık yaratmak ısterseniz biz orada oluruz..

Nasıl mı?

Her gün, Türkiye'nin dört bir yanında, yüzlerce satış noktasında tüketicilerle buluşuyoruz. Genç yapımız, organizasyonel tecrübemiz ve operasyonel gücümüzle, Türkiye'nin lider markalarına doğrudan pazarlama kavramı içinde yer alan "promosyonel pazarlama, etkinlik pazarlaması ve satış noktasında pazarlama" hizmetleri veriyoruz. 100 kişilik kadrolu ekibimiz, 5.000'i aşkın yarım / tam zamanlı çalışanımız, 50 araçlık filomuz, İstanbul merkezli olmak üzere Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Mersin ofislerimiz, İzmit, Denizli, Konya, Gaziantep, Kayseri, Trabzon, Samsun'daki irtibat noktalarımızla, birlikte çalıştığımız lider markaların pazar paylarını artırmak için hiç durmadan çalışıyoruz.

Hatta;

Tüketicinizle buluşurken hangi yöntemleri kullanmalıyız? Nasıl bir zamanlamayla nasıl bir projeyle ulaşmalıyız? Projelerimizi nasıl görsellerle ifade edebiliriz? İşte tüm bunları; Çarpıcı ve yaratıcı fikirlerimizle tüketiciler sizleri daha da yakından fark etsinler diye projeler üretiyor ve tasarımlarımızla fark yaratıyoruz…